Vad roligt att du valt att bli medlem i Kils Brukshundsklubb. Som medlem kan du delta i våra kurser, träna med din hund på klubben och delta i våra medlemsaktiviteter.

Vår webbplats uppdateras löpande med aktuell information om vad som är på gång just nu. Här hittar du bland annat information om klubben, aktiviteter, tävlingar och klubbstugan. Du hittar även kontaktuppgifter till klubbens styrelse samt kontaktuppgifter till klubbens sektorer om du skulle behöva komma i kontakt med någon representant.

Alla, medlemmar såväl som icke-medlemmar kan följa Kils Brukshundsklubbs sida på Facebook för uppdateringar om klubbens aktiviteter. Som medlem i Kils Brukshundsklubb kan du även ta del av medlemsinformation genom vår privata Facebook-grupp, Kils Brukshundsklubb Medlemsgrupp.

Vi vill att våra medlemmar och deras hundar ska trivas hos oss. Som ny medlem ber vi dig att läsa igenom våra trivselregler. Du är även varmt välkommen på våra medlemsmöten där vi dels lyfter frågor om klubben och dess verksamhet tillsammans, dels lär känna varandra.

Vi hoppas du ska trivas hos oss!