Kils Brukshundklubb är en lokalklubb under Svenska Brukshundklubben (SBK). Registrering av medlemskap sker via SBK:s medlemssida där du klickar dig fram till Värmlands län och Kils Brukshundklubb. Medlemsavgiften är för närvarande 535 kr, varav 400 kr utgör förbundsavgift till SBK och 135 kr en lokal avgift till Kils Brukshundklubb.

Om du redan är medlem i SBK genom annan lokal- eller rasklubb betalar du endast den lokala avgiften. Anmälan och betalning sker via SBK:s medlemssida, men du behöver först logga in på Min sida för att systemet ska känna av att du har betalat förbundsavgiften.

Observera att både förbundsavgift och lokal avgift ska betalas till SBK centralt enligt anvisningar vid registrering! Det går inte att betala in någon del av medlemsavgiften direkt till Kils Brukshundklubb!

Det finns även möjlighet att teckna familjemedlemsskap och utlandsmedlemskap. Är du mellan 6 och 25 år kan du även teckna ungdomsmedlemsskap via Sveriges Hundungdom. Du kan läsa mer om hur du går tillväga för att teckna dessa medlemskap på SBK:s hemsida.

Medlemskap i SBK och Kils Brukshundklubb är ett krav för att få delta i våra kurser. Som medlem i SBK omfattas du av en olycksfallsförsäkring om något skulle hända på klubbens arrangemang och anläggningar. Medlemskap i SBK ger dig även möjlighet att delta på prov och tävlingar i SBK´s regi. Du får även tidningen Brukshunden sex gånger per år samt olika medlemsförmåner.

Som medlem i Kils Brukshundklubb får du, förutom att gå kurs, träna med din hund på klubbens planer och delta i medlemsaktiviteter. Du får även tio procent rabatt på inköp på Hundshopen Forshaga om du kan styrka ditt medlemsskap hos oss.

Medlemsavgiften betalas årsvis. Medlemskapet är rullande, vilket innebär att om du blir medlem i augusti så är du medlem till och med juli året efter. Du hittar mer information om medlemskap på SBK:s hemsida. Där finns även information om hantering av personuppgifter.

Om du har frågor om medlemskap eller behöver hjälp med registrering, kontakta vår kassör Inga-Lena Olsson på kassoren.kilsbhk@gmail.com.