Agilitytävlingar 2021:

Agilitytävling med KM och blåbärsklass

När: söndag 19 september 2021
Var: Kils Brukshundklubb, inhägnad bana
Inofficiell agility med KM: En agilityklass (Agility A) och en hoppklass (Hopp A) för alla storlekar (xs, s, m, l, och xl). Svårighetsgrad klass 1-2, alla hinder kan ingå. För att delta krävs att hunden är minst 18 månader på tävlingsdagen. Resultaten av de båda klasserna läggs ihop och pris delas ut till de bäst placerade. För medlemmar i Kils Brukshundklubb är Agility A och Hopp A även KM.
Blåbärsklasser: Två blåbärsklasser (Blåbär A och Blåbär B) för alla storlekar (xs, s, m, l, och xl). Banorna består endast av låga hopphinder och tunnlar. Klasserna är öppna för hundar som är minst 15 månader på tävlingsdagen och som inte har tagit någon uppflyttningspinne på officiell tävling. Resultaten av de båda klasserna läggs ihop och pris delas ut till de bäst placerade.
Startordning: Agility A, Hopp A, prisutdelning, Blåbär A, Blåbär B, prisutdelning
Tid: Första banvandring (Agility A) kl 10:00. När vi vet hur många starter det blir kommer en starttid anges för blåbärsklasserna i evenemanget på facebook (gissningsvis runt 12:00).
Kostnad: 40 kr per hund och lopp. 
Domare: Anna Swedin
Anmälan: Till anna.swedin@gmail.com senast 16 september. Ange ditt och hundens namn, storlek samt klasser ni vill starta. Ange även om ni deltar i KM (medlemmar i Kil).
Betalning: Swish till 070-6330707.

Länk till evenemang på facebook

Regler för KM

Officiell klass 1

När: Söndag 29 augusti 2021
Var: Kils Brukshundklubb
Klasser: Två hoppklasser och en agilityklass. 
Domare: Lars Sassner
Anmälan: Senast den 15 augusti via Agilitydata

Blåbärstävling

När: Söndag 6 juni 2021
Var: Kils Brukshundklubb, inhägnad bana.
Tid: Första banvandring kl 10:00. Alla storlekar banvandrar före första start, indelning kommer att ske i grupper för att undvika trängsel.
Hunden: Tävlingen är öppen för hundar som är minst 15 månader på tävlingsdagen och som inte har tagit någon uppflyttningspinne på officiell tävling.
Banorna: Tre banor som bara består av låga hopphinder och tunnlar (ca 15 hinderpassager). Resultatet från loppen läggs ihop och när tävlingen är klar blir det en liten prisutdelning.
Klasser: Tre storleksklasser XS/S (hopphöjd 15 cm), M (hopphöjd 25 cm) och L/XL (hopphöjd 35 cm). Hunden behöver inte vara officiellt inmätt, du anmäler till den klass du tror att din hund kommer hamna i.
Kostnad: 100 kr per hund för alla tre banorna.
Domare: Anna Swedin
Anmälan: Till anna.swedin@gmail.com senast 4 juni. Ange ditt och hundens namn samt klass.
Betalning: Swish till 070-6330707 eller kontant på plats.

Länk till evenemang på facebook