Hösten 2018

Höstens kurser (cirklar) läggs ut  löpande så snart vi vet vilka som är aktuella. För att delta ska man vara medlem i Kils brukshundklubb.

Köpa hund-kurs
INSTÄLLD! Funderingar på att köpa hund? Passa då på att gå vår cirkel som hjälper dig att räta ut dina frågetecken! Vi kommer att diskutera och informera om vad du ska tänka på inför köpet. Det gäller t ex val av ras och andra praktiska saker som är bra att tänka på innan valpen kommer hem.
Datum: 6 november, 13 november och 20 november. Tid: 18:30 – 21:00. Kursledare: Ann-Britt Hedberg. Anmälan: annbritthedberg@outlook.com senast 1 november. Ange i anmälan de raser du är intresserad av. Kursavgift: 300 kr ska vara betald innan kursstart. Betalningsinformation skickas i samband med bekräftelse om deltagande.

Bruks/lydnadsintro
Är du sugen på att komma igång med lydnaden eller brukslydnaden så är denna cirkel något för dig. Cirkeln startar måndagen den 27 augusti. Instruktörer Lena Arvidsson och Susanne Gustavsson. Cirkeln är på fem gånger och kostar 1000 kr + ev medlemsavgift. Anmälan skickas till viljaboxer@gmail.com.

Rallylydnadscirkel
Start torsdagen den 23 augusti och fem gånger framåt. Man kan vara med på alla stadier, från nybörjare till mästare. Instruktör är Maud Alm och hjälpinstruktör Agneta Bergsten. Cirkeln kostar 1000 kr. Är du inte redan medlem tillkommer medlemsavgift. Mejla din anmälan till maud.alm@bahnhof.se.

Valpcirkel
FULLBOKAD! Valpcirkel start tisdag den 28 augusti. För valpar äldre än 4 månader. Instruktörer Åse Lindquist och Roger Bönström. Cirkeln är på sex gånger och kostar 1200 kr + ev medlemsavgift. Anmälan skickas till linkanberner@gmail.com.